Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

UEFA, Guendouzi ve Greenwood için disiplin süreci başlattı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında deplasmanda Lyon’u mağlup etti karşılaşmanın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Matteo Guendouzi ve Mason Greenwood hakkında, UEFA tarafından disiplin süreci başlatıldığını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Lyon’u eleyerek 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne katıldı. Lyon ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın ardından iki takım oyuncuları arasında arbedeler yaşanmıştı. UEFA; Fenerbahçe, Guendouzi ve Greenwood hakkında disiplin süreci başlattı.

Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş karşılaşmasının ardından futbolcularımız Matteo Guendouzi ve Mason Greenwood ile kulübümüz hakkında UEFA tarafından disiplin süreci başlatılmıştır. Kulübümüz, söz konusu süreçte futbolcularımız ve Fenerbahçe’nin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla gerekli savunmaları UEFA’nın ilgili kurulları nezdinde gerçekleştirecektir. Sürece ilişkin gerekli bilgi, belge ve savunmalar UEFA’ya sunulacak olup, gelişmeler kulübümüz tarafından titizlikle takip edilmektedir” ifadelerini kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, Ümit Akdağ’ı açıkladı
  2. Trabzonspor, forvet transferini duyurdu
  3. Galatasaray, Victor Nelsson ile yollarını ayırdı
  4. A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası kadrosu belli oldu
  5. Galatasaray, Bitshiabu'nun maliyetini açıkladı
  6. Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı
  7. 2027 İspanya Süper Kupası organizasyon toplantısı gerçekleştirildi
  8. Türkiye 18 Yaş Altı Golf Şampiyonası’nda Kaan Albayrak iki birincilik elde etti
  9. Samsunsporlu Guarino: Benim idolüm Nesta, cep telefonu kapağımda bile o var
  10. Beşiktaş'tan Nicolas Raskin atağı

© Copyright 2026

DHA