Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Vincenzo Italiano: Avrupa'da kolay maç olmadığını gördük

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, “Bugünkü galibiyetten dolayı çok mutluyum. Avrupa'da kolay maç olmadığını gördük. Çok önemli bir galibiyet aldık. İkinci maçı da çalışmamız lazım. İyi yaptığımız şeyler vardı ama bazı hatalar da yaptığımızı söyleyebilirim. Bu takımın çok büyük potansiyeli var. Daha ileri gidebilir. İkinci maça hazırlanmamız, kazanmamız ve tur atlamamız gerekiyor” dedi.

ABONE OL
Ali DANAŞ / ÇEKYA, (DHA)-

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Çekya ekibi Hradec Kralove'yi 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarına değinen Italiano, “Bugünkü galibiyetten dolayı çok mutluyum. Avrupa'da kolay maç olmadığını gördük. Avrupa'da her deplasman ve her rakip zordur, bugün bunu gördük. Çok önemli bir galibiyet aldık. İkinci maçı da çalışmamız lazım. İyi yaptığımız şeyler vardı ama bazı hatalar da yaptığımızı söyleyebilirim. 10 kişi kalmak kötü oldu. Bu yüzden çok acı çektik. Bu takımın çok büyük potansiyeli var. Daha ileri gidebilir. İkinci maça hazırlanmamız, kazanmamız ve tur atlamamız gerekiyor" diye konuştu.

‘10 KİŞİ SAVUNMAK ÇOK ZORDUR’

Eksik oynamanın zor olduğunu ifade eden 48 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "10 kişi savunmak çok zordur. Bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum. Zor bir işi başardık bugün. Takımın 10 kişi kalmasını istemem. Bu çok zor bir şey. Geçen maç Rashica, bu maç Semih yedekten girip gol attılar. Bu, takımın nasıl bir ruhla oynadığını gösteren bir şey. Bu yüzden çok mutluyum. Daha bitmiş bir şey yok. Bu maçın ikinci ayağı da var. Semih gol attığı için çok mutluyum. Oynamayan bir atak oyuncusu gol attığında mutlu oluyorum. Çünkü onların gole ihtiyacı var” ifadelerinde bulundu.

‘CESUR OLDUK VE BUNUN KARŞILIĞINI ALARAK KAZANDIK’

10 kişi kaldıktan sonra çift forvete dönmesiyle ilgili olarak Vincenzo Italiano, şöyle söyledi:

"Oh'un yanına bir arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşündüm. Kontra atak yakalamak istedim. Sadece savunma isteseydim daha da gömülecektik ve işimiz zorlaşacaktı. Cesur olduk ve bunun da karşılığını alarak kazandık.”

Diğer Haberler

  1. Alexander Nübel: Elimden geldiğince iyi oynayarak takımıma yardımcı olmak istiyorum
  2. Ertuğrul Doğan: Salah gibi bir oyuncuyu parayla ikna edip Trabzon'a getiremezsiniz
  3. Hradec Kralove - Beşiktaş: 0-1
  4. Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, hazırlık maçında FOMGET'i 3-1 mağlup etti
  5. Salah, Trabzonspor’la ilk antrenmanına çıktı
  6. Trabzonspor'da Salah’a büyük imza töreni
  7. Sivasspor 4 futbolcu ile sözleşme imzaladı
  8. Thorsten Fink: Ligde beşinci sıra için elimizden geleni yapacağız
  9. Samsunspor, Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
  10. MSK sezonu açtı

© Copyright 2026

DHA