Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Annesi ve 2 kardeşinin ardından Şehriban da koronavirüsten hayatını kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan ve koronavirüs tedavisi gören Şehriban Karabulut (45), hayatını kaybetti. Şehriban Karabulut'un annesi Fadime (67) ve kardeşleri Murat (37) ile Selda Karabulut (40) da koronavirüs nedeniyle geçen günlerde  hayatını kaybetmişti.

ABONE OL
Okan ÇALIŞKAN/ TARSUS (Mersin), (DHA)

Tarsus'ta yaşayan iş insanı Murat Karabulut, rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan ve Covid-19 testi pozitif çıkan Karabulut’un annesi Fadime Karabulut ile kız kardeşi Selda Karabulut'a da test yapıldı. Testleri pozitif çıkan anne-kız da durumları ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Murat Karabulut, 14 Kasım’da hayatını kaybetti. Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavi gören anne Fadime Karabulut da oğlundan 2 gün sonra öldü. Sivaslılar Derneği'nde yönetici olan Selda Karabulut ise 24 Kasım’da aynı hastanede hayatını kaybetti. Anne, oğlu ve kızı, aynı mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Murat Karabulut’un ablası olan ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Şehriban Karabulut da hayatını kaybetti. Şehriban Karabulut'un ölümüyle, aynı aileden koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayıdı 4'e çıktı.

ÜZÜNTÜDEN BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Eşini, kayınvalidesini ve 2 görümcesini kaybeden Murat Karabulut’un eşi 7 aylık hamile Buket Karabulut, yaşadığı stres ve üzüntü nedeniyle geçen günlerde bebeğini kaybetmişti.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kononavirüs tedavisi gördüğü Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren Şehriban Karabulut (45), Tarsus Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında tedbirli bir şekilde defnedildi.

Aynı aileden 4 kişinin koronavirüs kurbanı olduğunu anımsatan ailenin yakınlarından Tarsus Sivaslılar Derneği Başkanı Hamza Çınar, "Herkes kendinin doktoru olsun. Bu virüs sevdiklerimizden, yakınlarımızdan bulaşıyor. Yakınlarımızın hep yakın olmasını istiyorsak, bugün uzak olalım, maske ve mesafeye dikkat edelim. Bugün bir aile yok oldu, kapı kapandı, ocak söndü. 'Bana olmaz' demeyin. Herkese olabilir" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Mersin'de organize suç çetesi operasyonu: 6 gözaltı
  2. İsias Otel davasını izlemeye gelen KKTC Başbakanı Üstel: Çocuklarımızı unutmadık, unutturmayacağız
  3. Liseli Eren, motosiklet kazasında öldü
  4. Hatay toza teslim
  5. Bolu’nun doğa harikalarında izinsiz ticari dron çekimi yapanlara 153 bin TL ceza
  6. Türk kardiyologların yaptığı operasyonu, Mısırlı meslektaşları canlı yayında izledi
  7. Kelime-i Tevhid bayrağını almaya çalışan şüpheli tutuklandı
  8. Bitlis'te teröristlere ait patlayıcı ele geçirildi
  9. Maltepe'de tarihi Yalı Hamamı'nda yangın
  10. MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda, sanıklara verilen ceza onandı

© Copyright 2024

DHA