Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ölümden döndü! 'İlk işim köpeklere ziyafet çektirmek'

Erzurum’un Oltu ilçesinde çoban Mete Esen (26), ayının saldırısına uğradı. Ağaca tırmanmaya çalışırken, ayağından yakalayan ayının perçe darbesiyle altına aldığı Esen, sürüyü koruyan köpeklerin saldırısıyla yaralı kurtuldu. Tedaviye alınan ve durumu iyi olan mete, hastaneden çıktıktan sonra köpeklerine ziyafet çektireceğini söyledi.

ABONE OL
Murat AYDIN/OLTU (Erzurum), (DHA)

Olay Olur ilçesinin Ormanağzı Mahallesi Mukav mezrasında meydana geldi. Bugün öğle saatlerinde Kötek mevkisinde kardeşi Taşkın ile birlikte koyunları otlatan Mete Esen, bir anda karşısında gördüğü ayıdan kurtulmak için ağaca tırmanmak istedi. Esen’i ayağından yakalayan ayı pençe darbesiyle aşağıya indirdikten sonra sol kol ve bacağına saldırdı. Bu sırada sürüyü koruyan köpekler ayıya saldırdı. Ayı köpeklerden korkup kaçarken, yakınlarda olan çobanın kardeşi Taşkın Esen, duyduğu çığlıklar üzerine olay yerine geldi. Ağabeyini yaralı halde gören Taşkın, 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi.

Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından çoban Mete Esen, sağlık ekipleri tarafından Oltu Devlet Hastanesi’ne getirildi. Sol bacağı ve sol kolundan yaralı olduğu belirlenen çoban burada tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan Mete Esen, "Koyunları otlatırken aniden ayıyla karşılaştım. Kaçarak ağaca çıkmak istedim. Sol ayağımdan tutarak aşağı indirdi. Bu sırada köpekler saldırıya geçti. 3 köpekten birini yakalayarak sıktı. Diğerleri saldırdı, köpeklerim önüme geçerek set oldular. Eğer köpeklerim olmasaydı beni öldürürdü. Ayının yakaladığı köpeğin durumunun ne olduğunu bilmiyorum. Hastaneden çıktıktan sonra köpeklerime bir ziyafet çekeceğim” dedi.

Diğer Haberler

  1. Öldürülüp kuyuya atılan Suriyeli Gina'nın davasında sanıklar birbirini suçladı
  2. Otomobil, tarlaya uçtu: 1 ölü 2 yaralı
  3. Bakan Işıkhan: İş Pozitif’te 2,5 ayda 100 binin üzerinde kadın istihdamı sağladık
  4. 37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
  5. AK Parti, kendini yere atan meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması başlattı
  6. Otobüs şoförünü yaralayan yolcu: Bıçaklamamdan bir şey olmamış, sadece boynu çizilmiş
  7. Kabuğu kırılan kaplumbağa ile enfeksiyon kapan 3 baykuş tedaviye alındı
  8. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında karar
  9. İmam, sabah namazı için geldiği caminin önünde komşusu tarafından öldürüldü
  10. 'Ayhan Bora Kaplan' davasında 8 tahliye

© Copyright 2024

DHA