Geri Dön
Ekonomi Fatih Otluoğlu, BitHero'nun CEO'su olarak atandı

Fatih Otluoğlu, BitHero'nun CEO'su olarak atandı

Yeni kripto para borsası BitHero’da CEO’luk görevine Fatih Otluoğlu atandı.

Fatih Otluoğlu, BitHero'nun CEO'su olarak atandı

BitHero’da CEO’luk görevine Fatih Otluoğlu getirildi. Telekomünikasyon sektöründe uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip olan Otluoğlu, bu kez BitHero'nun büyüme ve gelişme stratejilerine liderlik yapacak. BitHero; BtcTurk'ten teknoloji, müşteri hizmetleri ve altyapı desteği alıyor.

Vodafone Türkiye’de pazarlama, strateji ve satış kanalları yönetimi alanlarında çeşitli üst düzey yönetici rollerinde bulunmuş olan Fatih Otluoğlu atamaya ilişkin açıklamasında, “BitHero gibi yeni ve dinamik bir şirketin CEO'su olarak görev almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kripto para alım satım deneyimini kolaylaştırdığımız BitHero’da herkesin bu teknolojiye rahatça erişmesini ve işlem yapabilmesini istiyoruz. Sunduğumuz deneyimle de kripto paralarla yeni tanışan, ilk kez işlem yapan kullanıcılara da bir rehber niteliğinde yaklaşıyoruz. Üyelik süreçlerinden al-sat işlemlerine kadar her aşamayı daha da kolay hale getirdik. 7/24 canlı desteğimiz, güçlü finansal yapımız ve güvenilir teknolojik altyapımızla, büyüyen kripto varlık dünyasında kullanıcıların beklentilerini uçtan uca en iyi çözümlerle karşılamak üzere yola çıktık” ifadelerini kullandı.

FATİH OTLUOĞLU KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği Lisans ve aynı üniversitede İşletme Yüksek Lisans öğrenimi sonrasında kariyerine yönetim danışmanlığı alanında başlayan Fatih Otluoğlu, bu görevi sırasında stratejik yönetim ve yeniden yapılandırma alanlarında yurt içi ve yurt dışında çok sayıda projeye liderlik etti. Sonrasında Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinde çeşitli yönetim kademelerinde rol aldı. Kariyerine bir süre Almanya’da devam ettikten sonra 2012 yılında Vodafone Türkiye’ye geçti. Burada Strateji Planlama ve İş Geliştirme Direktörlüğü, Pazarlama Direktörlüğü, Ticari Pazarlama ve Cihaz Operasyonları Direktörlüğü görevlerinde bulunan Otluoğlu; 10 yıl boyunca çeşitli ölçekteki büyüme ve pazarlama projelerine liderlik etti. Fatih Otluoğlu, Ocak 2024 itibariyle kripto para sektörünün yeni yüzü BitHero’nun CEO’su olarak göreve başladı.