Aslan'da umut yok!

Galatasaray için bir derbi daha hüsran oldu. Acı tablo içerisinde olan Cimbom, taraftarlarını bir nebze mutlu edeceği derbi galibiyeti de almayı başaramadı.

Süper Lig'in 32'nci haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk alan Galatasaray, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılılar, bu acı tablo içerisinde sezonunun son derbi maçından galibiyet çıkaramadı ve taraftarı bir nebze de olsa mutlu etmeyi başaramadı. Sezon boyunca istikrar yakalayamayan sarı-kırmızılılar ortaya koyduğu performansla da umut vermiyor.

BİRÇOĞU YOKLARI OYNADI

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında birçok oyuncu yokları oynadı. Bafetimbi Gomis hiçbir varlık gösteremezken, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu orta sahada üretken işler yapamadı. Takımda hücum aksiyonu gerçekleştirmeye en çok yaklaşan ismi sezon boyunca en çok eleştirilen isim Ryan Babel oldu. Ancak onun çabaları da yetersiz kaldı. 

TORRENT İZLİYOR!


Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, takımı uzun süre rakibi karşısında istediklerini yapamamasına ve skor olarak geriye düşmesine rağmen oyunu izledi. İspanyol teknik adam ilk müdahalesini 74'üncü dakikada yaptı.

HİÇBİR AMAÇ KALMADI

Galatasaray'da sezonunun geri kalanında hiçbir amaç kalmadı. Kupadan ve Avrupa'dan elenen Galatasaray'ın Süper Lig'de de bir hedefi bulunmuyor. Şampiyonluk yarışından koptuktan sonra 4'üncü sırayı hedef olarak gören sarı-kırmızılıların Başakşehir ile arasında 12 puan bulunurken 14'üncü Galatasaray'ın küme düşme hattıyla da arasında 12 puan var.