Renksiz galibiyetler serisi

Üç kulvarda havlu atan Galatasaray, Yeni Malatyaspor'un ardından Altay'ı da yendi ama teknik direktör tercihleri ve Cimbom'un sergilediği performans taraftara bir umut vermiyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü Altay'a 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, içerideki Yeni Malatya karşılaşmasının ardından İzmir deplasmanında da galip gelerek son iki maçından 6 puan çıkarmış oldu. Ancak teknik direktör Domenec Torrent'in, altyapıdan çıkan genç oyuncuların yanı sıra Morutan, Barış Alper gibi isimleri kadro dışında bırakması ve Pulgar, Babel gibi sözleşmesi bitecek oyuncularla maça çıkması ve ekstra bir performans sergilenmeden ortaya çıkan sonuçlar hedefsiz kalınan sezonda  galibiyetlerin renksiz kalmasına neden oluyor.

Kötü sezonun parlayan yıldızı

Galatasaray için bu sezonun en büyük kazancı Kerem Aktürkoğlu oldu. İzmir'de de futbol sihrini gösteren Kerem Aktürkoğlu, 2021-22 futbol takvimindeki 12'ini golünü kaydetti. 

Torrent'in hedefi 6'da 6

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, takımda kalmak istiyor. İspanyol çalıştırıcı son 4 lig maçını da kazanarak 6'da 6'yla sezonun tamamlamayı hedefliyor. Torrent böylece yeni gelecek yönetimle masaya güçlü şekilde oturacağını düşünüyor.