Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Liseliler, gıda krizine karşı yenilebilir otları tanıyor

İzmir'de lise öğrencilerinden oluşan Sürdürülebilir Kalkınma Gençlik Liderleri Eğitim Programı (SÜGEP) üyeleri, Ege'nin köklü yabani yenilebilir ot kültürünü tanımak amacıyla Unknown Heritage (Bilinmeyen Miras) adıyla proje hazırladı. Urla'nın Bademler köyünde hasat edilen otlar kullanılarak pişirilen yemekleri yiyen öğrenciler, deneyimlerini Atina'daki Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nün (UNESCO) sempozyumunda anlatacak.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Narkotik olaylarıyla anılan 'Kore Mahallesi'nde 70 metruk bina yıkıldı
  2. Tekirdağ'da çevre denetimi
  3. Keşan'da hava kirliliği 'kötü' değerlere ulaştı
  4. Dicle Nehri’nden ‘köpük’ akıyor
  5. Iğdır'da hava kirliliği 'alarm' veriyor
  6. Toroslar’da yeni bitki türü keşfi; adı ‘Ermenek borcağı’ oldu
  7. Türkiye'nin beyaz lahana üretiminin yüzde 20'si Niğde'den
  8. Liseliler, gıda krizine karşı yenilebilir otları tanıyor
  9. Bakanlık projesiyle hayvancılığa başlayan Ayşegül: Şimdiden 7 buzağım oldu bile
  10. Kuruyunca kuşların da terk ettiği göl, yağışlarla yeniden 'hayat' buldu

© Copyright 2025

DHA