Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yakınlarının bir süredir haber alamadığı baba ve kızı evlerinde ölü bulundu. Yakınları gözyaşı dökerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ABONE OL
Barış YILMAZ/ BURSA, (DHA)-

Olay, saat 22.30 sıralarında Ovaakça Mahallesi Yayla Sokak’ta bulunan bir binada meydana geldi. Nazmi Aybey (55) ile kızı Kübra Aybey’den (28) bir süredir haber alamayan yakınları eve gitti. Eve giren yakınları Kübra Aybey’i ise yatakta hareketsiz halde, baba Nazmi Aybey’i ise çatı katında asılı halde buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ve kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Nazmi ve Kübra Aybey’in cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Diğer Haberler

  1. Kuşadası'nda 1 haftada 3 deniz kaplumbağası ölü bulundu
  2. Muş'ta yolda kalan 20 araç kurtarıldı
  3. Cevdet Yılmaz, 'Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni'ne katıldı
  4. Gaziantep’te tarihi geçmiş ürün satan zincir markete kapatma cezası
  5. Çocuklarının boğazına bıçak dayayan babaya tahliye
  6. İstanbul'da hakkında 18 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
  7. Muğla'da denizde hayalet ağ temizliği
  8. Görevden uzaklaştırılan Yalova İl Göç İdaresi Müdürünün 'usulsüz mülakat' mesajları ortaya çıktı
  9. Ankara'da tarife ve fiyat denetimi
  10. Bahçelievler'de uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı

© Copyright 2025

DHA