Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Edirne’nin CHP’li Belediye Başkanı Gencan’dan Bakan Kurum’a teşekkür: Size minnettarız

Edirne’de "Ev Sahibi Türkiye" kura çekim töreninde konuşan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti: Size minnettarız. Bugüne kadar yapmış olduğunuz desteklerden ötürü tüm ilçe, belde belediye başkanlarım adına size teşekkür ediyorum. İnşallah nice güzel işleri beraber gerçekleştireceğiz.

ABONE OL
DHA

Türkiye genelinde 500 bin sosyal konutun inşa edileceği Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Edirne’de Mimar Sinan Spor Salonu'nda “Ev Sahibi Türkiye” kura çekim töreni düzenlendi. 2 bin 530 konutun hak sahiplerinin belirlendiği törene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TOKİ Başkanı M. Levent Sungur, Belediye Başkanı Filiz Gencan, belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve vatandaşlar katıldı.

"BİRÇOK GÜZEL İŞİN GERÇEKLEŞMESİNE VESİLE OLDU"
Törende konuşan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Bakan Kurum’a kente kazandırılan hizmetler için teşekkür etti. Gencan, “Mübarek Ramazan ayında Sayın Bakanımızı şehrimizde ağırlamaktan çok büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Şehrimizde Selimiye Meydanı sokak sağlıklaştırma gibi daha birçok çalışmada birçok güzel işin gerçekleşmesine vesile oldu. Çok teşekkür ediyoruz, sizlere minnettarız” dedi.

"BERABER NİCE GÜZEL İŞLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"
Edirne’nin Osmanlı mirasına sahip bir serhat bir şehir olduğuna dikkat çeken Gencan, “ O yüzden ben hep şöyle söylüyorum Sayın Bakanım; bu şehre sahip çıkmak aslında ecdat yadigarına sahip çıkmak. Ben aynı zamanda bir Belediye Başkanı olarak bugüne kadar yapmış olduğunuz desteklerden ötürü tüm ilçe ve belde belediye başkanlarım adına da sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da şehrimiz için Bakanlığımızla beraber nice güzel işleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Gencan, kurada ev hayali gerçekleşen vatandaşları tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Yumaklı, Eskişehir’de
  2. Bakan Kurum: 2 milyondan fazla konutu dönüştürdük
  3. Bakan Kacır: Tam bağımsız Türkiye yolculuğumuza devam ediyoruz
  4. Yavuz Ağıralioğlu: 'Teröristlerle müzakereye hayır' diyerek buralara geldik
  5. Bakan Memişoğlu: Türkiye, sağlık teknolojisini üreten bir ülke olma yolunda
  6. Bakan Uraloğlu, 'Külliye'de Ramazan' etkinlik alanını ziyaret etti
  7. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Necmettin Erbakan'ı kabri başında andı
  8. AK Parti Milletvekili Özen'in annesi toprağa verildi
  9. Bakan Işıkhan: İş arayan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız
  10. Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 28 Şubat’ı konuşmaya devam edeceğiz

© Copyright 2026

DHA