3600 Ek Gösterge

3600 Ek Gösterge

Son dakika 3600 ek gösterge haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3600 ek gösterge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3600 ek gösterge haber sayfamızda...

3600 Ek Gösterge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 3600 ek gosterge haberi bulunmuştur.
Bakan Işıkhan: 30 büyükşehir belediyesinin toplam borcunun yüzde 75'i tek başına CHP'ye ait
Bakan Işıkhan: 30 büyükşehir belediyesinin toplam borcunun yüzde 75'i tek başına CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "30 büyükşehirden yalnızca 11'i CHP'li olmasına rağmen, toplam borcun yüzde 75'i tek başına CHP'ye ait. Ankara için durum daha da vahim. 30 büyükşehrin toplam borcun yüzde 25'i tek başına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait" dedi.
28.03.2024 Politika
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Politika
Emekli polislerden, '3600 ek gösterge' talebi
Emekli polislerden, '3600 ek gösterge' talebi Türkiye'nin farklı illerinden gelerek Bursa'da buluşan emekli polisler, 'Lütuf değil hakkımızı istiyoruz' adı altında, eğitim farkı gözetmeksizin tüm polislere 3600 ek gösterge verilmesi talebiyle basın açıklaması düzenledi. Emekli polisler adına konuşan Şahin Göçen, "Çalışırken bile aldığı ücretle geçim sıkıntısı yaşayan polisin, emekli olduğunda yarı yarıya düşen maaşı ile geçinebilmesinin imkanı yok" dedi.
10.03.2024 Gündem
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 3600 ek gösterge çalışmasının başlamasını bekliyoruz
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 3600 ek gösterge çalışmasının başlamasını bekliyoruz   Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, "Kamu görevlileri ve emeklilerinin hayata geçmesini beklediği birinci dereceye 3600 ek gösterge çalışmasının bir an önce başlaması ve çalışmanın ivedi olarak TBMM'ye sunulmasını bekliyoruz" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Yeniden Refah'tan seçim ittifakı açıklaması: Kapı kapanmış değil
Yeniden Refah'tan seçim ittifakı açıklaması: Kapı kapanmış değil Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile yerel seçime yönelik ittifak görüşmelerine ilişkin, “AK Parti heyetinin Yeniden Refah Partisi heyetinden randevu talebi genel merkezimize ulaştı. Yarın buna ilişkin akşam saatlerinde görüşme yapılacak. Kapı kapanmış değil. AK Parti heyeti, Yeniden Refah Partisi'ne adil, dengeli, partimizin gücünü, halktaki karşılığını gözeten bir teklif paketiyle gelirse, yapılacak değerlendirmenin neticesine göre bir iş birliği durumu netleşmiş olacak. Ama teklif içeriksiz olursa Yeniden Refah Partisi'nin gücü ve kapasitesi görmezlikten gelinirse elbette ki böyle bir teklife evet demek mümkün olmayacak” dedi.
4.01.2024 Politika
Bakan Işıkhan: Asgari ücretin herkesin mutabık kaldığı seviyede olmasını ümit ediyoruz
Bakan Işıkhan: Asgari ücretin herkesin mutabık kaldığı seviyede olmasını ümit ediyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Asgari ücret belirleme komisyondan çıkacak kararın herkesin mutabık kaldığı bir ücret seviyesi olmasını ümit ediyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan 'asgari ücret' açıklaması
Bakan Işıkhan'dan 'asgari ücret' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Aralık ayı başında 2024 yılı asgari ücretini belirlemek için komisyonumuz toplanacaktır. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyorum" dedi.
2.11.2023 Ekonomi
SAVDES-SEN'den 'toplu sözleşme' açıklaması
SAVDES-SEN'den 'toplu sözleşme' açıklaması SAVUNMA, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Genel Başkanı Tuncay Cengiz, "7'nci dönem toplu sözleşme görüşmelerinin temelini memur ve emeklilerin mali hakları oluşturuyor. Kamuoyunun beklentisi de önceliği de mali haklarda, ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir ücret ve sosyal yardımların yapılması yönündedir. Beklentileri karşılamanın ve serzenişleri azaltmanın yolu yine palyatif çözümler getirilmemelidir" dedi.
11.08.2023 Gündem
CHP'nin 'genel görüşme' önerisi kabul edilmedi
CHP'nin 'genel görüşme' önerisi kabul edilmedi TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıran CHP'nin 'genel görüşme', önerisi Genel Kurul'da kabul edilmedi. Meclis 1 Ekim'e kadar tatile girdi.
25.07.2023 Politika
AK Parti'li Tunç'tan EYT açıklaması
AK Parti'li Tunç'tan EYT açıklaması Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kanun teklifi hakkında TBMM Genel Kurulu'nda açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, ''Hızlı bir şekilde komisyonda görüşerek Genel Kurul'da yasalaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde çözmüş olacağız'' dedi.
26.01.2023 Gündem
TBMM Genel Kurul'u toplandı
TBMM Genel Kurul'u toplandı TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edildi. Genel Kurul'da İYİ Parti, HDP ve CHP'nin grup önerileri ise reddedildi.
26.01.2023 Gündem
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Ek zam yapılması zaruret olmuştur
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: Ek zam yapılması zaruret olmuştur Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "İstiyoruz ki kamu görevlilerinin durumu görülsün. Ocakta enflasyon farkıyla beraber ek bir zammın yapılması artık zaruret olmuştur. Bunu bir kez daha ifade ettik" dedi.
27.12.2022 Gündem
Bakan Bilgin: Ümit ediyorum işçi ve işverenlerin beklentisini gerçekleştiririz
Bakan Bilgin: Ümit ediyorum işçi ve işverenlerin beklentisini gerçekleştiririz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ilişkin, "Ümit ediyorum hem işçilerimizin beklentilerini hem de işverenlerimizin ödeyebileceği sınırdaki beklentiyi gerçekleştirmiş oluruz" dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Eğitim-Bir-Sen 17’nci ‘Türkiye Buluşması, Antalya'da gerçekleşti
Eğitim-Bir-Sen 17’nci ‘Türkiye Buluşması, Antalya'da gerçekleşti EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası’nın (Eğitim-Bir-Sen) 17’nci ‘Türkiye Buluşması’, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın başkanlığında gerçekleşti.
3.12.2022 Eğitim
TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet partilerinin grup önerileri reddedildi
TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet partilerinin grup önerileri reddedildi TBMM Genel Kurulu'nda, muhalefet partilerinin grup önerileri reddedildi.
1.12.2022 Gündem
Büro Memur-Sen Başkanı Yazgan: 3600 ek gösterge sistemi sil baştan düzenlenmeli
Büro Memur-Sen Başkanı Yazgan: 3600 ek gösterge sistemi sil baştan düzenlenmeli Büro Memurları Sendikası (BÜRO Memur-Sen) Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 3600 ek gösterge sisteminin yeniden gözden geçirilerek düzenlenmesi gerektiğini belirterek, "Birinci dereceye gelmiş, 4 yıllık fakülte mezunu kamu çalışanlarının tamamına 3600 ek gösterge verilmesinden yanayız. Bugün hükümetin, sayın bakanın bu çizgiye gelmiş olması da sevindirici yaklaşım. Bozulmuş olan 3600 ek gösterge sisteminin bize göre sil baştan yeniden düzenlenmesi gerekir" dedi.
20.11.2022 Ekonomi
AK Parti'li Turan: Nerede aşılması gereken bir mesele varsa aşmak için yoğun mesai harcayacağız
AK Parti'li Turan: Nerede aşılması gereken bir mesele varsa aşmak için yoğun mesai harcayacağız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, temel atma ve gaz yakma töreni için geldiği Çanakkale'nin Yenice ilçesinde  "Her sorun bizim sorunumuz, her problem bizim problemimiz. Nerede aşılması gereken bir mesele varsa aşmak için yoğun mesai harcayacağız" dedi.
18.07.2022 Politika
AK Parti'li Akbaşoğlu: Sözleşmeli personel ve EYT'li kesim gündemimizde olacak
AK Parti'li Akbaşoğlu: Sözleşmeli personel ve EYT'li kesim gündemimizde olacak AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Ekim ayında gündemimize sözleşmeli personelin mali ve sosyal haklarının ele alınması ve kadro hakkının ele alınması suretiyle bu kesimin durumlarının yasayla netleştirilerek daimileştirilmesi söz konusu olacak. Bu çalışmanın hemen akabinde EYT'li (emeklilikte yaşa takılanlar) kesimin durumu ele alınarak bu da çözümlenmiş olacak" dedi.
5.07.2022 Politika
Torba teklif, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
Torba teklif, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi EK gösterge, öğrenci affı ve emekli maaşlarının alt sınırını 3500 TL olarak belirlenmesini de içeren yasa teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda kabul edildi.
2.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verilen sözleri yakından takip edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verilen sözleri yakından takip edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’da NATO Zirvesi sonrasında basın mensuplarıyla söyleşi yaptı, gelen soruları yanıtladı. Erdoğan söyleşide “Türkiye özellikle terörle mücadele alanında pek çok ilke imza atmıştır. Kuzey Atlantik Konseyinde ilk kez talebimizle ‘Terörizm ve Güney’ konulu özel oturum düzenlendi” ifadelerini kullandı.
1.07.2022 Dünya
AK Parti'li Ünal: Dezenformasyon Yasası Ekim Ayı'nda görüşülecek
AK Parti'li Ünal: Dezenformasyon Yasası Ekim Ayı'nda görüşülecek AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Cuma günü tatile gireceğini belirterek, "Ek bütçe, torba teklif, bedelli askerlik düzenlemesi, öğrenci affı, 3600 ek gösterge, bunların hepsinin 1 Temmuz Cuma gününe kadar tamamlanması planlanıyor. Bunun için dezenformasyon ile mücadele teklifini Ekim Ayı'na bırakmak durumunda kaldık" dedi.
29.06.2022 Politika
3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren yasa teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren yasa teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu AK Parti, 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sundu. Teklifle; emekli aylığı alt sınırı 2 bin 500'den 3 bin TL'ye çıkarılıyor.
28.06.2022 Gündem
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş, sağlık çalışanlarına ilişkin yasa teklifini değerlendirdi
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş, sağlık çalışanlarına ilişkin yasa teklifini değerlendirdi SAĞLIK-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, 3600 ek gösterge ile ilgili TBMM’ye sunulan yasa teklifine ilişkin “Düzenleme ile ilgili yasa teklifinin meclise gelmesini bekliyoruz. Maddeleri görünce daha net konuşabiliriz. Eğer bizim taleplerimizin tersi bir durum söz konusu olursa, mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.
9.06.2022 Gündem
3600 ek gösterge düzenlemesinin detayları belli oldu, tablo paylaşıldı
3600 ek gösterge düzenlemesinin detayları belli oldu, tablo paylaşıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 5,3 milyon memur ve memur emeklisini kapsayan '3600 ek gösterge' düzenlemesinin detayları ile emekli aylığı ve ikramiyelerinde oluşturacağı farklara ilişkin tabloyu bakanlık sitesinde yayımladı.
8.06.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin'den, '3600 ek gösterge' açıklaması
Bakan Bilgin'den, '3600 ek gösterge' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "3600 ek gösterge meselesini uzun çalışmalar neticesinde ve tüm memurlarımızı kapsayacak şekilde çözdük. Hayırlı olsun." dedi.
7.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

ek gösterge AK Parti bakan ışıkhan ekonomi asgari ücreet

3600 Ek Gösterge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.