Son dakika Eyyüp Kadir İnan haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eyyüp Kadir İnan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eyyüp Kadir İnan haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89 eyyup kadir inan haberi bulunmuştur.
4’üncü ‘Ulusal Bahçelievler Kitap Fuarı’ açıldıBahçelievler Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ulusal Bahçelievler Kitap Fuarı, ‘Bahçelievler’den Gazze’ye: Özgür Filistin’ temasıyla Bahçelievler Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. Fuar 7 Aralık’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
İnan: Yeni okullarımız İzmir'i bilgi üreten bir şehir haline getirecekAK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Yeni okullarımız; robotik sınıflar, kodlama atölyeleri, laboratuvarları ve yapay zeka destekli öğrenme altyapılarıyla İzmir'i bilgi üreten bir şehir haline getirecek" dedi.
Bakan Tunç: 'Terörsüz Türkiye' komisyonu çok önemli kararlar alacakAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Son bir yıla geldiğimizde terörün tamamen sonlandırılması için çalışmaları yoğunlaştırdık. İmralı’dan terör örgütünün feshi ile ilgili açıklamalar geldi. Önemli bir aşamaya geçilmiş oldu. Dün TBMM’de Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'na Dış İşleri Bakanımızla birlikte sunum yaptık. Bu komisyon çok önemli kararlar alacak. Onların çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz" dedi.
AK Parti'li İnan: 'Terörsüz Türkiye' hedefimize ulaşacağızAK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, "Bu milletin iradesi her şeyin üstündedir. Biz Türkiye'nin hayrına olmayan hiçbir işin içinde olmadık, olmayız. 'Terörsüz Türkiye' hedefimize ulaşacağız" dedi.
Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in babası son yolculuğuna uğurlandıKarabük'te, dün yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybeden eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin’in babası, AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’in dedesi Abdullah Şahin (97), son yolculuğuna uğurlandı.
Karşıyaka’nın stadı yapılıyor İzmir’in 113 yıllık en köklü spor kulübü Karşıyaka’nın uzun süredir beklediği yeni stadının inşaatı için müjdeli haberi aldı. Karşıyaka’da 10 yıldır bekleyen Yalı’daki yıkılan Karşıyaka İlçe Stadı’nın yerine yapılacak stat projesi için merkezi yönetimle yerel yönetim işbirliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin talebi üzerine stat arazisi Gençlik Spor Bakanlığı tarafından belediyeye verildi. Projenin önümüzdeki dönemde revizyondan geçirilerek ihaleye çıkılması bekleniyor.
Efkan Ala: Gazze'nin sesi Recep Tayyip Erdoğan'dırAK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler başta olmak üzere her uluslararası platformda ve her ikili görüşmede Gazze'yi birinci sıraya yerleştirdiğini belirterek, "'Bu dönemde, Gazze'nin sesi kim' derseniz; Gazze'nin sesi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu da bu milletin ona verdiği güç sayesindedir" dedi.
Bakan Işıkhan: İzmir çöp dağlarından ve kokudan geçilmiyorÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Söz konusu İzmir Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olduğunda kelimeler kifayetsiz kalıyor. Şehre adım attığınız andan itibaren söze gerek kalmıyor, karşılaştığımız tablo her şeyi açık seçik bir şekilde ortaya koyuyor. Üzülerek söylüyorum ki İzmir çöp dağlarından ve kokudan geçilmiyor. Maalesef şimdi İzmir'in dağlarında çiçekler değil, çöp yığınları büyüyor. CHP'nin çöp toplamayı, sokakları temizlemeyi, en basit belediye hizmetlerini dahi yerine getirebilmeyi öğrenmesi gerekiyor" dedi.
AK Parti’li İnan: İzmir’i çöp dağlarına mahkum eden sizsinizAK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in İstanbul İl Kongresi’nde yaptığı “İzmir'de yaşayan 5 milyon insan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil mi?" açıklamasına ilişkin, “İzmir’i çöp dağlarına mahkum eden sizsiniz. Gerçekleri ters yüz edip devlete iftira atan da sizsiniz” dedi.
'Harmandalı Katı Atık Depolama Tesisi'ne geçici izinİzmir'in bazı ilçelerinde, çöplerin düzenli olarak toplanmamasına ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Danıştay'ın kapatma kararı verdiği Harmandalı Katı Atık Depolama Tesisi'ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 31 Ekim'e kadar geçici ve kontrollü izin verildiğini söyledi.
Bakan Şimşek, İzmir’de iş dünyasıyla buluştuHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İzmir Ticaret Odası’nda düzenlenen ‘İzmir İş Dünyası Toplantısı’nda iş dünyasıyla buluştu. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
İzmir'de şehit 2 polis için törenİzmir'in Balçova ilçesinde polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir (52) ile polis memuru Hasan Akın (36) için tören düzenlendi.
İzmir'de 350 metrelik Türk bayrağı ile 'Zafer Yürüyüşü'İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri bayrak töreni ile devam etti. Konak Meydanı'ndaki törene İzmir Valisi Süleyman Elban, AK Parti Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya ve Şebnem Bursalı, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Ege Ordu Komutanı Orgeneral İrfan Özsert, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile belediye başkanları katıldı.
İzmir'de 350 metrelik Türk bayrağı ile 'Zafer Yürüyüşü'İzmir'in kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü etkinlikleri, 'Zafer Yürüyüşü' ile başladı. 7'den 70'e İzmirlilerin katıldığı yürüyüşte 350 metrelik dev Türk bayrağı açıldı.
AK Parti’li İnan: ‘Terörsüz Türkiye’ hedefimizde başarılı olmaktan başka bir yol yokAK Parti Genel Sekteri Eyyüp Kadir İnan, Türkiye Buluşmaları' programı kapsamında geldiği Van’da yaptığı konuşmada “Bir zamanlar ‘çıkılamaz’ denilen sınır hattında, bugün Türk bayrağı en yüksek gururla dalgalanıyor. Buradan Van’dan yükselen ses, sadece bu şehre değil, tüm Türkiye’ye umut veriyor. Biz kararlıyız, milletimiz yanımızda, liderimiz yanımızda. Sizler için, evlatlarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, bizim ‘Terörsüz Türkiye’ hedefimizde başarılı olmaktan başka bir yol yok” dedi.
Bakan Kurum: Ödemiş'in, Seferihisar'ın bereketi yeniden canlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'in Ödemiş ile Seferihisar ilçelerindeki orman yangınlarında kullanılmaz hale gelen konutların yerine yapılacak yeni evlerin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Bölgenin demografik yapısı ve iklim şartlarına uygun yeni bir gelecek inşa ediyoruz. İzmir Ödemiş'te Seferihisar'da çiftçilerimize ahırları ve depoları ile üretimlerini daha güzel ortamda yapacakları, köy hayatına uyumlu yaşam alanları inşa edeceğiz. En geç 1 yıl içinde teslim edeceğimiz bu yeni yuvalarda aileler çocuklarıyla yeni hatıralar biriktirecekler. İzmir'in, Ödemiş'in Seferihisar'ın bereketi yeniden canlanacak" dedi.
AK Parti Genel Sekreteri İnan: Dünya siyasetinin sarsılmaz markası oldukAK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, "Bu partinin, bu kutlu hareketin hamurunu yüce milletimiz yoğurdu ve kurucularımız Türk siyasetine AK Parti'nin tabelasını astı. 24 sene içerisinde AK Parti, dünya siyasetinin sarsılmaz markası oldu" dedi.
İstanbul'da 'Gazze'ye Umut Işığı Ol' yürüyüşü düzenlendiİstanbul'da, İsrail'in iki yıldır Gazze'de sürdürdüğü saldırılar 'Gazze'ye Umut Işığı Ol' sloganıyla düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. Beyazıt Meydanı'nda toplanan binlerce kişi Ayasofya Camii'ne yürüdü.
Bakan Yardımcısı Gizligider: İzmir bundan sonra kokularla değil, bereketi ile anılacakTarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, "Birazdan faaliyete geçireceğimiz bu tesisle günlük 24 bin metreküp su vereceğiz. Bugün itibarıyla Çeşme'mizin 2071 yılına kadar su sorunu ortadan kalkmıştır. Ege'nin incisi İzmir sadece bölgenin değil, dünyanın gözbebeği İzmir bundan sonra kokularla değil, susuzlukla değil bereketi ile anılacak" dedi.
AK Partili İnan: Çeşme susuz değil, CHP'siz kalmalıAK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, "Yaparsa AK Parti yapar. Karikatür yöneticilere son tavsiyemiz, siyaset, klavyeyle değil; milletin derdine koşarak yapılır. Çeşme susuz değil. CHP’siz kalmalı" dedi.
AK Parti'li Acar: Cumhurbaşkanımızın tarihi bir değerlendirmesi olacakAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti 32'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yarın 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin önemli açıklamaları olacağını söyleyerek, "Cumhurbaşkanımızın bu çerçevede nasıl bir yol haritası izlendiği, nasıl bir noktaya varıldığı ve bundan sonra ne olacağıyla alakalı tarihi bir değerlendirme ve bir perspektifi olacaktır" dedi.
Eyyüp Kadir İnan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.