Aslan gibi veda

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda İspanyol Barcelona takımı ile eşleşen Galatasaray, Camp Nou'da 0-0 biten maçın rövanşını 2-1 kaybetti. Nef Stadyumu'nda Marcao'nun golüyle öne geçen sarı-kırmızılılar, skoru koruyabilse turu geçen taraf olacaktı ancak Barcelona'nın gollerine engel olamadı. Eşleşme gerçekleştiğinde kimsenin şans tanımadığı Galatasaray, işi tur atlamanın eşiğine kadar getirdi. Sarı-kırmızılılar yenildi ama ezilmedi ve vedası da aslan gibi oldu.

KENDİLERİNİ KANITLADILAR

Galatasaray'da birçok oyuncu mücadelesiyle takdir toplarken öne çıkan iki isim Kerem Aktürkoğlu ve Marcao oldu. İki isim de Barcelona karşısında da tüm dünyaya kendilerini kanıtladı.

PULGAR SORU İŞARETİ

Galatasaray'ın devre arasında 6 numara eksiğini kapatmak için kadrosuna kattığı Erick Pulgar, Barcelona maçında süre almadı. Sarı-kırmızılı takımla sezon sonu sözleşmesi bitecek Pulgar'dan şu ana kadar verim alamayan Galatasaray’ın bu transferi eleştiri topluyor.


GOMİS AH ÇEKTİRDİ

Galatasaray'da ilk yarıda çok net bir pozisyondan yararlanamayan Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın kırılma anlarından birine imza attı. Fransız golcü talihsiz maçlarından birini yaşadı.

ASLANIN TEK HEDEFİ GELECEK

Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'ndan elenen sarı-kırmızılı ekip, ligde de iddiasız durumda. Doğal olarak sezon içerisinde şampiyonluk hedefi kalmayan Galatasaray'da tek hedef iyi sonuçlar alıp gelecek sezonun takımını hazırlamak. Galatasaray, Gaziantep FK deplasmanından 3 puan çıkarıp moral depolamak istiyor.