Aslan'ın yarası derinleşiyor

Galatasaray, adeta galibiyeti unuttu! Mutlak 3 puan parolasıyla mücadeleye çıkan Kayserispor karşılaşmasında da 2 puan bırakan sarı-kırmızılılarda yönetim ve teknik heyete büyük tepki var!

Süper Lig'in 25'inci haftasında Kayserispor'u ağırlayan Galatasaray, sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı. 6 haftadır galibiyet göremeyen sarı-kırmızılılar için tehlike çanları çalmaya başlarken hem yönetim hem de teknik heyet topun ağzında. Kayserispor karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında başkan Burak Elmas ve yönetimine karşı yoğun tepki gösterilirken taraftarlar Galatasaray başkanının istifaya davet etti. Cimbom ligde; kasım, aralık, ocak ve şubat aylarında sadece bir galibiyet alabildi. 

GOMİS ÇIKMAMALIYDI

Galatasaray'da 2018 yılındaki ayrılıktan sonra yeniden takıma dönen Bafetimbi Gomis, Kayserispor maçıyla taraftarlara merhaba dedi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Gomis 59'uncu dakikada oyundan alınırken, kendisi de büyük şaşkınlık yaşadı. Taraftar da golcü oyuncunun kenara alınmasına tepki gösterirken, sarı-kırmızılıların rakip ceza sahasını zorladığı anlarda Gomis'in olmaması takımın elini zayıflattı.

TAYLAN VE BERKAN'A PROTESTO

Galatasaray'ın orta sahasında görev yapan Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu son haftalardaki performanslarından dolayı eleştirilerin hedefindeydi. Kayserispor maçında da son haftalardaki performansın yansıması yaşandı ve iki oyuncu protesto edildi. 

KORKMAZ VE BURUK

Galatasaray'da camia, teknik direktör Domenec Torrent ile ayrılık yaşanmasını bekliyor. Cimbom'da gündemde olan ise iki hoca var; Bülent Korkmaz ve Okan Buruk. Olası ayrılık durumunda Galatasaray'ın iki eski oyuncusu arasında yönetimin bir seçim yapması bekleniyor. Ayrıca bu kararın bir an önce verilmesi bekleniyor, çünkü sarı-kırmızılıları zorlu bir fikstür bekliyor.