Yılbaşı geleneği hindi; sofralarda hem ekonomik hem pratik
Yılbaşı gecesinin yemeği hindi, sofralarda yerini almaya hazırlanıyor. Beyaz et üreticisi Tibet Bahar, “Hindi lezzetini daha pratik ürünlerle daha kısa sürede ve tek kalemde daha ekonomik şekilde sofralara taşımak mümkün" dedi.Türkiye'de yılbaşı sofralarının yemeği hindi eti, bu yıl da ailelerin tercihi olmaya devam ediyor. Ağırlığına göre 800 ile 1000 lira arasında satılan bütün hindiler, özellikle kalabalık sofralar için ekonomik bir seçenek sunuyor. Beyaz et sektörünün önemli üreticilerinden biri olan ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmanın yönetim kurulu üyesi Tibet Bahar, hindi etinin Türkiye'de 1980'lerden bu yana yılbaşı geleneği olarak yerleştiğini söyledi.