Er - te - le - me

Ertelemeyin...Bugünü yarına ertelemeyin...

Arda'nın geleceğini de ertelemeyin, derbiyi de ertelemeyin, yayın ihalesini de ertelemeyin.

Önce derbiden başlayalım. Bir erteleme talebi bakın neler açtı başınıza. İki güzide kulüp birbirlerinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü. Galatasaray da Beşiktaş da büyüklüklerine yakışmayan açıklamalar yaptılar, yazık.

Galatasaray cephesi erteleme isteğine ret cevabı geleceğini bile bile neden bu topa girdi ?

Barcelona maçı Avrupa Ligi’nin son 16 turu rövanş maçı. Yarı final değil, final değil. Bunu niye yazdım, Fenerbahçe 2013’te finale koşarken özellikle de yarı finaldeki Benfica maçı öncesinde ve sonrasında sakatı, cezalısı varken ligde hiçbir maçı ertelenmedi o sene ülke puanı kat sayılarını yükseltirken…

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 2 sene ülke puanlarını yükseltirken taleplerine hep ‘hayır’ dendi. Şimdi niye ertelensin? Saha zemini imiş, geçiniz bunları

İsmail Hocam ve çok değerli Fenerbahçe Yönetimi, Arda Güler’in geleceğini ertelemeyin. Onu korumak istiyorsanız oynatarak koruyun. Ama ilk 11’de ama sonradan, oyuna hep girmeli. Gördünüz mü 15 dakika içine neler sığdırdığını?

Gördünüz mü, 1 gol 1 asist ve süre aldığı dakikalarda tam bir usta gibi ve sahada soğukkanlı duruşunu? Ertelemeyin kariyerini, ertelemeyin ki Fenerbahçe de Türk futbolu da kazansın.

Yayın ihalesini de ertelemeyin. Normalde Ağustos ayında ihaleye çıkması gereken maçların ihalesi bakın ne hale geldi. Teknoloji, alışkanlıklar değişiyor, bu da değişecek ama zamanında yapılsa bu kadar karmaşık hale gelmezdi. Umarım sonuç iyi olur, umarım futbolsever birden fazla abonelik almak zorunda kalmaz. Yoksa tüketici olan futbolsever de abonelik almayı erteleyecek.

Şu günlerde ertelenmesi gereken sadece bir konu vardı, o da hakem listesiydi. Sadece onu ertelemediniz ve kaos yarattınız. Zamanlama manidar, arkasında bıraktığınız şaibeli durumlar da var. Liste doğru veya yanlış demiyorum ama herkesin aklını başka yerlere çeldiniz. Ne olurdu sezon sonuna kadar bekleseydiniz?

Madem beğenmiyorsunuz az maç verirdiniz, bol bol dinlendirirdiniz sezon sonuna kadar. Ama şimdi ne yaptınız?

Bir de şu durum var; tüm kulüpler hakemlerden şikayetçi olup değişim isterken, bu gerçekleşince ise şimdi çoğunluğu sustular, üç maymunu oynadılar