Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Arda Güler'se, Fenerbahçe de güler

.

ABONE OL
DHA

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, takımının da gülmesini sağladı.

Altay Bayındır’ın devleştiği, Rossi’nin kendini bulduğu maçta 17 yaşındaki Arda rakibin fişini çeken isim oldu.

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta bir ara 2-2’de yakalanan ama toparlanmasını bilen sarı-lacivertliler sahadan 5-2 üstünlükle ayrıldı. Uzun zaman sonra izlettiği oyunla beğenileri toplayan Fenerbahçe, umut saçtı. Her ne kadar şampiyonluğun gerisinde de kalsa yarıştan kopmayan ve üst sıralardaki yerini garantilemeye çalışan Fenerbahçe, deplasmanda müthiş bir oyun sergiledi.

EN BÜYÜK ALKIŞ ARDA’YA

Sarı-lacivertli ekipte Arda Güler, oyuna girişinden bitişine kadar gösterdiği performansla seyir keyfi yaşattı. Arda, genç yaşına karşın sergilediği futbolla beğenileri topladı. Alanyaspor taraftarlarının bile beğenisiyle karşılaşan Arda Güler uzun süre statta alkışlandı. Mücadeleye 74’üncü dakikada Mesut Özil’in yerine dahil olan ve 78’inci dakikada gol kaydeden Arda, desteğini bir de asistle sürdürdü. Fenerbahçe’nin genç yıldızı, Berisha’nın 90+4’üncü dakikadaki golüne ustaca bir asist orta ile katkı sağladı.

ALTAY DEVLEŞTİ

Sarı-lacivertli ekipte en çok alkışı alanlardan biri de file bekçisi Altay Bayındır oldu. Gösterdiği üstün performansla kalesinde devleşen Altay, Alanyaspor’un baskısına elinden geldiğince müdahale etti. 9 kritik kurtarış yaparak takımı ayakta tutan ve rakibin direncini kıran Altay, ilk golde Rossi’ye asist yaparak sıra dışı bir performansa imza attı.

MESUT ÖZİL İTİCİ GÜÇ

Sakatlığının ardından 7 maç sonra 11’de görev alan Mesut Özil, takımın itici gücü olarak bir kez daha sahne aldı. Görev aldığı maçlarda oyuna 11’de başlasa da sonradan da dahil olsa dünya yıldızı kimliğinden ödün vermeyen Mesut, takım arkadaşlarına da katkı vermeye devam etti. Özil tercih ettiği tek top felsefesi ile oyunun akışını hızlandırdı, takımının hızlı atağa çıkmasını ince pasları ile sağladı.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Golsüz maçta puanlar paylaşıldı
  2. Fenerbahçe son haftalara eksik girdi
  3. Fenerbahçe 11 maçtır göz kamaştırıyor
  4. Fenerbahçe dolu dizgin
  5. Alkışlar İsmail Kartal’a
  6. Fenerbahçe istediğini aldı
  7. ‘Mesut Ol’amadı
  8. Fenerbahçe seriyi sürdürüyor
  9. Arda Güler'se, Fenerbahçe de güler
  10. Fenerbahçe’nin uyanışı

© Copyright 2024

DHA