Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe’nin uyanışı

.

ABONE OL
DHA

Fenerbahçe, 85 dakika eksik kaldığı Trabzonspor maçında oyundan kopmadı.

Uzun süredir sergilediği futbolla taraftarını mutlu edemeyen sarı-lacivertli futbolcular, Trabzonspor maçında takım olgusunu gözler önüne serdi. Mücadelenin başından sonuna kadar bir an olsun kopmadan müthiş bir oyun sergilendi. Dakikalar 17’yi gösterirken İrfan Can’ın oyundan atılmasına her ne kadar canları sıkılsa da oyunun temposunu düşürmeden devam eden Fenerbahçeli futbolcuların yüzü 71’inci dakikada Zajc’ın kaydettiği golle güldü. Seyir keyfi yüksek ve her iki takım için de mücadeleli geçen karşılaşma sonrasında İsmail Kartal’ın uyguladığı metotların ne kadar olumlu yönde olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Göreve geldiği zamandan bu yana takımda olumlu yönde bir ivme kat edildiğini bir kez daha gösteren İsmail Kartal ise takımının gelişiminden, istenileni sahaya yansıtmasından ve özellikle birlik beraberliğin daha da artmasından son derece mutlu.

11 KİŞİ OLSA NELER OLURDU

Fenerbahçe daha maçın başı sayılabilecek bir dakikada 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleden kopmadığını ve ligdeki yarışta olduğunu gösterdi. İrfan Can’ın hatasıyla takım eksik kalırken ‘10 kişiyle bu şekilde mücadele ediliyorsa 11 kişi sahada olsa neler yapılır, ne ataklara girilir’ de dedirtti.

BU SEFER SERİ BOZULMADI

Ali Koç’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından herkesin malumu olduğu gibi birçok seride sona gelindi. Ligde Trabzonspor’a karşı kalan 24 yıllık serinin de bozulması dün 71’inci dakikada son bularak rahat bir nefes aldırdı. En son 13 Ağustos 1997 tarihinde bordo-mavili ekibe yenilen Fenerbahçe, sahasında bir serinin bozulmasına engel oldu.

TARAFTAR DESTEĞİ TAKDİRE ŞAYAN

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında en büyük takdiri ise sarı-lacivertli taraftarlar hak ediyor. Mücadelenin başından sonuna kadar takımlarına destek olan taraftarlar ne geri düşüldüğündü ne de kızdıkları pozisyonlar sonrasında takımlarını yalnız bırakmadı. Son saniyeye kadar coşkulu bir görüntü sergileyerek sahadaki 10 kişiye +1 olan taraftarlar gecenin en büyük alkışını da hak ettiler.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Golsüz maçta puanlar paylaşıldı
  2. Fenerbahçe son haftalara eksik girdi
  3. Fenerbahçe 11 maçtır göz kamaştırıyor
  4. Fenerbahçe dolu dizgin
  5. Alkışlar İsmail Kartal’a
  6. Fenerbahçe istediğini aldı
  7. ‘Mesut Ol’amadı
  8. Fenerbahçe seriyi sürdürüyor
  9. Arda Güler'se, Fenerbahçe de güler
  10. Fenerbahçe’nin uyanışı

© Copyright 2024

DHA