Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Golsüz maçta puanlar paylaşıldı

.

ABONE OL
DHA

Fenerbahçe, Süper Lig’de son hafta öncesinde Fatih Karagümrük’ü konuk ettiği maçtan golsüz ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37’nci haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy’de 40 bini aşkın taraftarı önünde sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Şampiyonun ve veda eden ekiplerin belli olduğu Süper Lig’de yerini garantilemek isteyen Fenerbahçe, 70 puanla ikinci sırada yer aldı.

Son haftalarda sakatlıklarla boğuşan sarı-lacivertli ekipte Crespo’nun sezonu kapatması her ne kadar ritim bozukluğu yaşatsa da Karagümrük mücadelesine tempolu başlandı. Stadı dolduran taraftarların itici gücü fazla olsa da bitirici vuruş bir türlü gelmedi.

İsmail Kartal, kendisinin Kadıköy’e veda maçı niteliğini de taşıyan Karagümrük karşılaşmasında eksik oyuncuların olması sebebiyle kanatları Osayi-Samuel ile Rossi’ye emanet etti. Karşılaşmanın hemen başında 4’üncü dakikada Nazım’ın pasında Osayi, kaleci Viviano’yu aşabilseydi maçın seyrini değiştirecekti.

Fenerbahçe ne kadar baskılı oynasa da Karagümrük o kadar karşılık verdi. En ufak hatayı değerlendirip faturayı ödetecekti ancak Altay Bayındır geçit vermedi.
Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler ise daha doğru kararlar verebilseydi çok farkı bir maç izleye bilirdik aslında. Sezonu erken bitirdiği her halinden belli olan Halil Umut Meler, tribünlerin sinirlerini gerecek kararlara imza attı. Buna karşın mücadeleden kopmayan sarı-lacivertliler, son saniyeye kadar gol bulmak ve sahasından 1 değil 3 puanla ayrılmak için elinden geleni yaptı.

Bu maçta da İrfan Can Kahveci, performansıyla göz doldurdu. İrfan Can’a ise arkadaşlarından tam anlamıyla eşlik eden çıkmadı.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Golsüz maçta puanlar paylaşıldı
  2. Fenerbahçe son haftalara eksik girdi
  3. Fenerbahçe 11 maçtır göz kamaştırıyor
  4. Fenerbahçe dolu dizgin
  5. Alkışlar İsmail Kartal’a
  6. Fenerbahçe istediğini aldı
  7. ‘Mesut Ol’amadı
  8. Fenerbahçe seriyi sürdürüyor
  9. Arda Güler'se, Fenerbahçe de güler
  10. Fenerbahçe’nin uyanışı

© Copyright 2024

DHA