Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe son haftalara eksik girdi

.

ABONE OL
DHA

Spor Toto Süper Lig’de ikincilik yarışı sürerken Fenerbahçe, sakatlar ve cezalılarla boğuşuyor. Teknik direktör İsmail Kartal’la yenilmezlik serisini 12 maça çıkaran sarı-lacivertliler, etkin başladığı mücadelede sahadan 1 puanla ayrıldı. Yapılan hatalar oyuncuların etkisiz kalması galibiyeti getiremedi. Oyun içinde yaşanan gerginliklere Beşiktaş taraftarının da dahil olması Fenerbahçeli futbolcuları mental olarak yorarken İsmail Kartal’ın istekleri sahaya yansımadı.

ÖFKE KUSTULAR

Sürekli yapılan uyarı anonslarına rağmen koreografide kullanılan kartonları Fenerbahçeli futbolculara atan siyah-beyazlı taraftarlar gerilimin daha da artmasını sağladı. İrfan Can Kahveci’nin başına isabet eden yabancı maddelerin yanı sıra Mert Hakan da korner kullandığı sıralarda yabancı maddelerin hedefinde yer aldı. Her taç ve köşe vuruşunda ellerine ne geçtiyse sahaya atan Beşiktaş taraftarlarının öfkesi maç sonrası da dinmedi. Protokol tribününden çıkan siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçe takım otobüsü şoförü Cemal Karakış’a da küfür edip üzerine yürüdüler. Hırslarını alamayan taraftarlar daha sonra takım otobüsüne tekmeler atıp hasar görmesine sebebiyet verdiler.

KART YAĞMURU

Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler’e ise ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Derbi maçta 9 sarı kart gösteren Arda Kardeşler’in vermediği göz yumduğu pozisyonlar da oldu. Buna rağmen iki takıma toplamda 9 kart çıktı.

NOVAK 2 PENALTI İLE OYUNU KİLTLEDİ

Fenerbahçe’de Filip Novak ise kaydettiği golü hemen unutturdu. Çek futbolcu, 6’ncı dakikada perdeyi aralayıp taraftarını sevindirse de sonrasındaki 2 penaltıya sebebiyet vermesi durumu çıkılmaz hale soktu. Topa elle müdahale etmesi ve ceza sahası içindeki faulün faturası ağır olabilecekken Beşiktaş bir penaltıyı kaçırınca rahat bir nefes alındı ancak ikinci penaltı skorun eşitlenmesine neden oldu.

MERT HAKAN ÇOK GERGİNDİ

Mücadele başından sonuna bir hayli zorlu geçerken sarı-lacivertli futbolcu Mert Hakan Yandaş, gerginliğini saklayamadı. Özellikle Beşiktaş taraftarının tepkisine ve sahaya attığı yabancı maddelere tepki gösteren Mert Hakan, sürekli tribünlerle ağız dalaşına girdi.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Golsüz maçta puanlar paylaşıldı
  2. Fenerbahçe son haftalara eksik girdi
  3. Fenerbahçe 11 maçtır göz kamaştırıyor
  4. Fenerbahçe dolu dizgin
  5. Alkışlar İsmail Kartal’a
  6. Fenerbahçe istediğini aldı
  7. ‘Mesut Ol’amadı
  8. Fenerbahçe seriyi sürdürüyor
  9. Arda Güler'se, Fenerbahçe de güler
  10. Fenerbahçe’nin uyanışı

© Copyright 2024

DHA